Over VolksVrienden
Over VolksVrienden
Dit is het Platform VolksVrienden, behorend bij de website VolksBesluit. VolksVrienden staat voor een gebundelde Stem uit de samenleving die tot stand komt op basis van Waarachtige Liefde: authenticiteit, zingeving en verbondenheid. VolksVrienden is voor mensen die het beste met elkaar voorhebben.

Schrijf je in!

Sectie Volksvrienden

VolksVrienden

Schrijf je in en maak een VolksVriend Profiel. Met dit profiel kun je reageren op alle artikelen, privé berichten versturen. Bij de sectie Volksvrienden vind je alle leden profielen.

Sectie VriendenDiensten

VriendenDiensten

De opzet van VriendenDiensten is samenwerking en verbinden. Bovendien geeft

 Met een VriendenDienst kun je de samenleving een Dienst bewijzen. Start bijvoorbeeld een Meldpunt op. Heb je een stichting of een werkgroep die zich inzet voor maatschappelijke verbeteringen, maak je bij ons kenbaar. Heb je een toekomstvisie waar je draagvlak voor zoekt.

Interactie

Wil je meespreken namens een groep mensen, een bedrijf, een project, een evenement, stichting, et cetera? Maak dan een VriendenDiensten Profiel aan. Ga naar het menu bovenaan in de zwarte balk. Klik op de meest rechter knop, er verschijnt dan een menu waar je van Profiel kunt wisselen.

Meer doen?Samen werken aan een democratische toekomst, waar ruimte is om de huidige situatie onder de loep te nemen. Om van koers te kunnen veranderen. En hoe?

Een VriendenDienst starten is initiatief nemen, is toetsen, is draagkracht vinden.

In deze sectie

VolksVrienden de ruimte om het voortouw te nemen. Werkgroepen (taskforces) op te zetten. Andere VolksVrienden kunnen hier projecten vinden, die zij steunen of zelf aan willen bijdragen. Activiteit op de website maakt vanzelf duidelijk welke zaken er onder de mensen spelen, en dus, waar aandacht voor gevraagd wordt.

Maak een VriendenDienst Profiel aan.

Over in Nederland: Plaats

Provincies & Gemeentes

Deze sectie van VolksVrienden vind je alle Provincies en Gemeentes van Nederland. Vind hier VolksVrienden uit het land, deze sectie van de website is ingedeeld volgens de bestaande bestuurlijke indeling in Provinciën en Gemeenten. Zoek op deze pagina uw Provincie, en klik erop. Op de Provincie-pagina treft u in de linkerkolom een lijst van Gemeenten. Word lid van uw Provincie en Gemeente zodat u op de hoogte gehouden kunt worden van activiteiten die in uw regio plaatsvinden.Wil jij jouw Provincie of Gemeente groep beheren?

VolksVrienden zoekt Beheerders voor Gemeentes. Wil jij ons helpen? Laat het ons wet

Word een Volksvriend! Maak een profiel aan.
Geen toegang
Lidmaatschap Levels

VolksVriend (standaard)

  • VolksVriend Profiel
  • Bekijken van: VriendenDiensten, Ministeries en in Nederland.
  • Reageren op tijdlijn berichten en artikelen (Blog).
  • Deelnemen aan Debatten (Praathuis).
  • Deelnemen en inschrijven voor Activiteiten.

Kordate VolksVriend

  • Als je een VriendenDienst start krijg je automatisch deze profiel upgrade.
  • Extra toegang tot modules: Artikelen (Blog), Praathuis (Forum), Activiteiten (Agenda).

VolksHeld

  • Je kunt dit Lidmaatschap level aanvragen bij de Operator.
  • Je kunt een Ministerie (Groep) aanmaken en beheren.
  • Toegang tot module: Stemmen (Polls).