Artikelen
Artikelen

Een Blog

Hoe werkt het?

Beschikbaar voor Lidmaatschaplevels Kordate VolksVrienden, Lokale VolksVrienden en VolksHelden.

Artikelen

Artikelen schrijven

Artikelen Categoriën
Recente Artikelen
Wow Sidney Powell is willing to bet that Democrat candidates everywhere started taking votes 35,000 ahead…. And Berney Sanders was outcasted by the same system.  
Tijdelijke wet informatieverstrekking RIVM in verband met COVID-19
Dit wetsvoorstel creëert een grondslag in hoofdstuk 14 van de Telecommunicatiewet om aanbieders van openbare mobiele telecommunicatienetwerken te verplichten informatie te verstrekken aan het Rijksinstituut Rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu (RIVM) ter ondersteuning bij de bestrijding van de het coronavirus. Het is voor het RIVM noodzakelijk om drukte en verplaatsingen op bevolkingsniveau te kunnen monitoren. Het gaat nadrukkelijk niet om het volgen maar om het tellen van personen.  Wetteksten op Tweede Kamer
  •  · 
  •  · Wim Kok
Hoe bewaar je de integriteit op een site waar prominente zaken ter discussie worden gesteld? Hoe vind je een moderator die (ethisch) verantwoorde beslissingen kan maken?Welke handvatten krijgt hij / zij mee?Verder neem ik aan dat de moderator een groot deel van de dag online of direct beschikbaar dient te zijn. Kortom; een schone, maar zeker geen lichte taak.  Waar kunnen wij vinden en misschien ook kiezen?